Is Ticketmaster te vertrouwen?

Ticketmaster is een betrouwbare, officiële verkoper van tickets. … Ticketmaster pakt een commissie van zowel de koper als verkoper, waardoor het doorverkoop geen strobreed in de weg legt. Het bedrijf heeft wel aangegeven binnenkort te stoppen met de site.

In this regard, hoe geld terug Ticketmaster?

Heb je je tickets niet via Ticketmaster gekocht? Neem dan contact op met de persoon/het bedrijf waar je de tickets hebt gekocht. Wij betalen alleen ticketgelden terug aan degene die de tickets direct bij ons heeft gekocht.

Furthermore, hoe moet je tickets kopen bij Ticketmaster? Klik op de blauwe ‘Zoek Tickets‘ knop en hierna volg je de stappen van het bestelproces. Als je voorkeur niet beschikbaar is zullen andere plaatsen worden geselecteerd! Dit wordt aangegeven nadat je op de ‘Zoek Tickets‘ knop hebt geklikt. Let op: Voor het online kopen van tickets heb je een account nodig.

Secondly, hoe moet je tickets kopen?

We zetten tips en tricks voor je op een rij zodat jij goed voorbereid die felbegeerde tickets kunt bemachtigen!

  1. Gebruik meerdere apparaten. …
  2. Koop met meerdere mensen samen. …
  3. Ververs de pagina NIET. …
  4. Wachtrij begint als de kaartverkoop start. …
  5. Niet te snel opgeven. …
  6. Kaarten uitverkocht? …
  7. Scoor tickets op het laatste moment.

Hoe werkt Presale Ticketmaster?

Een ‘presale‘ is een afgesproken periode waarin tickets gekocht kunnen worden voordat de reguliere verkoop start. Meestal krijg je toegang tot deze tickets met een persoonlijke code die je vooraf ontvangt. Niet ieder event heeft een presale. Dit is de keuze van de eventorganisator of de artiest.

Hoe werkt voorverkoop Ticketmaster?

Je zit op de eventpagina voor de start van de verkoop (let op: heel vroeg op deze pagina zijn geeft je geen voorrang ten opzichte van iemand die er pas 5 minuten van te voren is). Je ziet een klok aftellen naar het moment dat de verkoop begint. Zolang de klok loopt, hoef je niets te doen.

Is TicketSwap te vertrouwen?

Ja. We leggen graag uit waarom! Om TicketSwap zo veilig mogelijk te maken, vragen wij persoonlijke gegevens van verkopers, zoals bijvoorbeeld een geverifieerd telefoonnummer en e-mailadres. Je e-ticket wordt pas naar de koper verzonden wanneer deze heeft betaald; voor die tijd is het ticket voor niemand zichtbaar.

Kan je gepersonaliseerde tickets verkopen?

Als je tickets pas beschikbaar worden als je ze op naam zet, kan je dit gerust doen! Op TicketSwap kan je alleen volledige pdf of pkpass e-tickets te koop aanbieden.

Kan je tickets annuleren Ticketmaster?

We kunnen geen tickets ruilen of terugbetaling aanbieden tenzij een evenement is afgelast of verschoven. Je kunt jouw tickets wel verkopen aan een andere fan. Dat is mogelijk op ons eigen platform ticketmaster.nl.

Kan niet inloggen op Ticketmaster?

Inloggen met mijn nieuwe aangemaakte wachtwoord lukt niet

Je webbrowser onthoudt waarschijnlijk de cookies en/of je eerdere wachtwoord van Ticketmaster.nl. Middels de toetsen ctrl + shift + delete op je toetsenbord kan je je geheugen (cache) wissen waardoor dit probleem zich verhelpt.

Waar staat ordernummer Ticketmaster?

Conversation. Hi, het ordernummer kan je vinden in je mail. Je hebt 2 mail ontvangen van ons na het bestellen van de tickets.

Wat betekent vak St Ticketmaster?

Je kan in je order in je account zien welke plaatsen je hebt. Vak ST betekent dat je staanplaatsen hebt.

Wat betekent vrije plaatskeuze Ticketmaster?

AFAS Live heeft een beperkt aantal zitplaatsen, waarop je vrij plaats kunt nemen. Alle kaarten zijn vrije plaatskeuze, je kunt dus zelf kiezen of je gaat staan of zitten.

Wat is Ticketmaster?

De dienst die Ticketmaster verleent bestaat uit het distribueren van Tickets. Een Ticket is niets meer dan een recht tot toegang, in dit geval toegang tot een Evenement van de Organisator.

Wat kost een kaartje voor Justin Bieber?

Deze tickets kosten €94,65 per stuk.

Leave a Comment